nedjelja, 11. svibnja 2014.

Posebna teorija relativnosti




Dakle, određeno je da se iz fizike kao znanosti izbaci pojam „eter“.
Naravno, bilo je potrebno naći fizičara za ispunjenje te misije. Našli su ga, preko svog kolege,
bankara Oppenheimer-a. Majka Alberta Einsteina je u to vrijeme radila kod Oppenheimer-a, koji je dobro znao da se njen sin bavi fizikom. U knjigama o Einsteinu jasno piše da ga je majka jako voljela i uvijek mu je pokušavala naći posao, u čemu je na kraju i uspjela.
Specijalna operacija po ubacivanju posebne teorije relativnosti u fiziku je realizirana.

Pomješani su pojmovi kao što su prostor i vrijeme, što je gledano sa filozofske strane gruba pogreška.







Ukratko gledano, posebna teorija relativnosti je ispravna samo u jednoj točki, ako je toj točki brzina jednaka nuli. Kakva je to teorija samo za jednu točku, i to kada je brzina jednaka nuli ?
Ali pri tome je uopćeno da je teorija ispravna pri svim brzinama, što je opet pogreška uopćavanja !?

Danas su znanstvenici uspjeli dokazati da postoje čestice koje su brže od svijetlosti, što sječe teoriju relativnosti u korijenu, no samim time potvrđuje teoriju da je posebna teorija relativnosti bila namjerno ubačena u fiziku kao znanost da ju odvede na lažni put.

„Posebna teorija relativnosti je naručena teorija koja ja preokrenula fiziku, samim time udaljila znanstveniko od istraživanja Teslinih tehnologija“
                                                           Sergej Sall – dr. Fiziko-matematičkih znanosti


Jer besplatna neograničena energija, u bilo kojoj državi, označava stvarnu neovisnost te države. Dok neovisnost bilo koje države lomi svijetski monopol pod vodstvom nekolicine bankara.



„Einsteinovo djelo relativnosti je veličanstvena matematička odora koja oduševljava, zasljepljuje i tjera ljude da budu zaslijepljeni za temeljne pogreške. Teorija je poput prosjaka odjevena u grimiz koga neuk narod uzima za kralja. Njegovi eksponenti su briljantni ljudi, ali oni nisu metafizičari nego znanstvenici.“

Nikola Tesla

Nema komentara:

Objavi komentar